Vaše objednávky můžete psát na huderaasyn@huderaasyn.cz
NOVINKA - Salám Huderák s vlašskýmí ořechy a Huderák klasik a také Huderák pikantní se zeleným pepřem.
Střešovické zabijačkové hody plánujeme na sobotu 24.2., další pak na 9.3. a 23.3.
Prodejnu máme otevřenou od úterý do pátku od 7,30 do 17 hodin
Jídelna je otevřena od pondělí do pátku 8 - 14 hodin
Novinky o nás a o akcích, které děláme nejdete na našem facebooku
Jak se vyrábí Střešovický talián?
www.rozhlas.cz/kraje/pochoutky/_zprava/pribeh-masove-pochoutky-jmenem-talian--1368225
Naše dvě ocenění. Oba tyto výrobky můžete zakoupit v různých variantách.
Naše řeznictví v časopisu REFLEX
Naše nejnovější výrobky pěkně pohromadě ještě před vyuzením:
Babiččin špek čistý,
Babiččin špek ve směsi koření - česnek, pepř, bylinky,
Babiččin špek ve směsi koření - paprika, pepř, kmín,
Bezejmenná klobása,
Bezejmenná klobása s pálivou paprikou,
Střešovická spirála.