pozadí vršek
HUDERA a SYN VÝROBA UZENIN CATERING

Vaše objednávky můžete psát na huderaasyn@huderaasyn.cz

 

NOVINKA - Salám Huderák s vlašskýmí ořechy a Huderák klasik a také Huderák pikantní se zeleným pepřem.

  

Střešovické zabijačkové hody plánujeme na sobotu 24.2., další pak na 9.3. a 23.3.


Prodejnu máme otevřenou od úterý do pátku od 7,30 do 17 hodin

Jídelna je otevřena od pondělí do pátku 8 - 14 hodin


 

  
Novinky o nás a o akcích, které děláme nejdete na našem facebooku

Jak se vyrábí Střešovický talián?

 www.rozhlas.cz/kraje/pochoutky/_zprava/pribeh-masove-pochoutky-jmenem-talian--1368225

 

Naše dvě ocenění. Oba tyto výrobky můžete zakoupit v různých variantách.

 

Naše řeznictví v časopisu REFLEX

Naše nejnovější výrobky pěkně pohromadě ještě před vyuzením:
Babiččin špek čistý,
Babiččin špek ve směsi koření - česnek, pepř, bylinky,
Babiččin špek ve směsi koření - paprika, pepř, kmín,
Bezejmenná klobása,
Bezejmenná klobása s pálivou paprikou,
Střešovická spirála.

 

 

© 2008 - 2024 HUDERA a SYN, webdesign eLoading